Raaka-aineet
2 kpl Valkosipulinkynsi
2 kpl Sipuli
450 g Hunajamarinoidut broilerin fileesuikaleet
Kanaliemi (noin 7 dl)
Valion Brie (16 %)
Valkosipulijauhe
Carry
Safran
Valmistus
Sipulit hienonnettiin pieniksi kuutioiksi ja ruskistettiin oliviöljyllä mausteiden kanssa. Pannulle lisättiin broilerin fileesuikalet ja annettiin kypsyä. Pannulle lisättiin 3 dl riisiä ja kuutioita Brie homejuustoa. Vokkia sekoitettiin koko ajan ja kanalientä lisättiin vähän kerrallaan niin ettei riisi jämähtänyt pannuun. Vokki oli valmis, kun riisit olivat kypsiä.
Ja tässä kuva valmiista risotosta. Ei mikään kovin kaunis, mutta erittäin hyvän makuinen. Olen tehnyt myös käyttämällä sinihomejuustoa ja on ollut todella hyvää :)
Kommentit