Raaka-aineet

2 kpl Valkosipulinkynsi

2 kpl Sipuli

450 g Hunajamarinoidut broilerin fileesuikaleet

Kanaliemi (noin 7 dl)

Valion Brie (16 %)

Valkosipulijauhe

Carry

Safran

Valmistus

Sipulit hienonnettiin pieniksi kuutioiksi ja ruskistettiin oliviöljyllä mausteiden kanssa. Pannulle lisättiin broilerin fileesuikalet ja annettiin kypsyä. Pannulle lisättiin 3 dl riisiä ja kuutioita Brie homejuustoa. Vokkia sekoitettiin koko ajan ja kanalientä lisättiin vähän kerrallaan niin ettei riisi jämähtänyt pannuun. Vokki oli valmis, kun riisit olivat kypsiä. 

Ja tässä kuva valmiista risotosta. Ei mikään kovin kaunis, mutta erittäin hyvän makuinen. Olen tehnyt myös käyttämällä sinihomejuustoa ja on ollut todella hyvää :)

1577329.jpg